Circular_Animation_Final (1)

Nyt trendikästä: toisin ajattelu

On meistä kiinni, muuttuvatko asiat. Haluamme päästä eroon lineaarisesta taloudesta ja poisheittämisen kulttuurista ja siirtyä kiertotalouteen, jossa raaka-aineista kannetaan vastuu. Eikö vain? Tehdään muutos yhdessä.


04_Asset

Pikku asiat ratkaisevat

Tällä hetkellä katamme jo 40 % materiaalitarpeestamme kestävän kehityksen mukaisilla lähteillä. Suuntaus on vahvasti nouseva. 05_Asset

Se on meistä kiinni

Me otamme vastuun saadaksemme ympyrän sulkeutumaan. Ykkösenä meille on vastuullinen tuotanto; eli hellävarainen raaka-aineiden kohtelu, reilut työolosuhteet, välttämättömien kemikaalien turvallinen käyttö ja päästöjen kontrollointi. 06_Asset

Vihreä toimitus

Vastuulliseen muotiin kuuluu meillä myös ympäristöystävällinen toimitus. Sen vuoksi tuotteemme varastoidaan omissa varastoissamme Euroopassa ja Aasiassa, lähellä sinua, jotta kuljetusetäisyydet pysyisivät lyhyinä. Tietenkään täysin ilman kuljetusta emme pärjää. Pyrimme toimittamaan tilaukset ympäristöystävällisesti. Tarkoittaen sitä, että toimituksista syntyvät CO2-päästöt tasataan erilaisilla ympäristöprojekteilla. 


07_Asset

Korjataan poisheittämisen sijaan

Osta, käytä, heitä pois? Älä tee sitä! Valmistamme korkealaatuisia tuotteita, joista on tarkoitus saada iloa pitkäksi aikaa. Jos paljon pitämiisi vaatteisiin tulee käytön jälkiä tai vikoja, autamme sinua mielellämme: nykyään tarjoamme jo jokaisessa Saksan Esprit-myymälässä korjauspalvelua vaatteillemme. 


08_Asset

Hyödynnetään jo olemassa oleva

Tosiasia on, että kulutamme enemmän resursseja kuin mitä käyttöömme riittää pitkällä aikavälillä. Eikä se voi jatkua näin. Ei ainakaan muotiteollisuudessa. Siksi haluamme yhä enemmän kierrättää tekstiilimateriaaleja ja valmistaa hävikki- ja jätemateriaaleista uusia tuotteita. Uudestaan ja uudestaan. Uudestaan ja uudestaan. Näin hyödynnämme sitä, mikä löytyy jo valmiiksi talouskierrosta ilman, että tarvitaan lisäksi uutta. Parempi sinulle. Parempi ympäristölle. 

Palvelumme sinulle

Esprit to go

Lataa uusi sovellus ja hyödy kaikista eduista.

Myymälähaku

Löydä nyt lähin Esprit-myymäläsi

10 €:n etuseteli

Liity Esprit Friend-jäseneksi & hyödy useista eduista.

10 €:n etuseteli

Liity Esprit Friend-jäseneksi & hyödy useista eduista.

Shoppailuneuvonta

Tule myymäläämme ja löydä ammattilaistemme avulla täydellinen tyylisi.