Tulossa pian: Erityisale ESPRIT FRIENDS -jäsenille. Tule mukaan Friendseihin ja hyödy erityiseduista. Lahja ystävyydestäsi!

Smile, it's Sale: Alennukset jopa 50 %  Siirry aleen

Smile, it's Sale:
Meiltä löydät yli 1 000 tuotetta jopa 50 %:n alennuksella.
 

Siirry aleen

#ReimagineLife

Tunne uusi keveys ihollasi ja nauti uudesta vuodenajasta kaikilla aisteilla. Tämä onnistuu helposti todella mukavissa luomupuuvillaisissa ja vastuullisissa pellava-asuissa. Ne ovat 100 % biologisia, niiden valmistukseen vaadittu vedenkulutus on vähäistä ja ne viilentävät mukavasti kesällä. Me olemme rakastuneet. Etkö sinäkin?

SS21_04_02-1912
SS21_04_04-3451
SS21_03_09_3313

Raikas tuuli

Loistava valkoinen ja merihenkiset sinisen sävyt sopivat huolettomaan eloon. Asuja rentoutumiseen, palautumiseen ja hyvinvointiin, joissa voit keskittyä siihen, mikä tekee sinut onnelliseksi.

Anna Schürrle

Iloa positiivisuudesta – elämänmyönteinen lähestymistapa – tarkoittaa niiden asioiden tekemistä, joita rakastat. Yrittäjänä, kirjailijana ja kiireisenä äitinä rento tyyli tarkoittaa hänelle joustavuutta ja mukavuutta.

Andres Velencoso

Iloa positiivisuudesta – elämänmyönteinen lähestymistapa – tarkoittaa luottamista itseensä. Andresin intohimo ovat luovuus ja tasapainoinen elämä. Hänen vaatteidensa tulee olla yhtä joustavia kuin hänen elämäntyylinsä.

Menneisyyden inspiroima, tulevaisuutta ajatellen uudistettu

#ReimagineLife kertoo 30 vuodesta vastuullisuuden leimaamaa muotia. 1990-luvun arkistojemme inspiroimana olemme luoneet mukavan ja tulevaisuuteen painottuvan malliston, jossa korostuu meille tyypillinen positiivinen elämänasenne, modernit leikkaukset ja innovatiiviset, vastuulliset kankaat. Löydä asuja, joissa viihdyt ja näytät helposti hyvältä.

SFCC_Article_1
SS21_denim_02_0818 (1)

Ikoninen farkkupaita päivitettynä tyylikkääksi shacket-paitatakiksi.

SFCC_Article_5
SS21_03_09_3431

Ikoninen raita-t-paita päivitettynä uudella leikkauksella ja valmistettuna vastuullisesti tuotetusta, todella pehmeästä luomupuuvillasta. 

SFCC_Article_3
SS21_03_05_4718 (1)

Ikoninen neulepaita päivitettynä hengittäväksi ja ohueksi pellavaneuleeksi, jossa on pehmeä tuntu.