Toista

Meillä on joku, jonka haluamme esitellä sinulle. Joy-delfiini on ESPRIT-perheen uusin tulokas, joka ilmentää täydellisesti merkkimme positiivista henkeä. Miksi juuri delfiini? Delfiinit ovat iloisia ja intuitiivisia, ne yhdistetään ystävällisyyteen ja älyyn ja lisäksi ne ovat vastustamattoman leikkisiä ja saavat hymyn kaikkien kasvoille. Toisin sanoen: kun delfiini on lähistöllä, kenenkään on vaikea pysyä huonolla tuulella. Etenkään, jos delfiinin nimi on Joy eli ilo!

Joy on ensikertaa esillä ajankohtaisessa Dolphin Tennis Club -kapselimallistossamme, joka sisältää tennisklassikoita kuten pikeepaitoja, pliseehameita ja uudenlaisia mekkoja sekä koko joukon kirkkaita värejä kuten atsaleanroosa, säihkyvä oranssi ja iloinen vihreä. Oletpa tenniksen ystävä tai et, tämä rento, urheiluhenkinen mallisto tuo jokaiseen päivääsi ripauksen iloa ja luovuutta. Dolphin Tennis Club -mallisto on saatavana ainoastaan verkosta.

RAKKAUDENTUNNUSTUS


Tulet löytämään Joyn tästä eteenpäin useista hillityistä logoistamme ja rintamerkeistä osoituksena arvostuksestamme ihmisiä ja planeettaamme kohtaan. Joy-merkki toimii motivaationa tiellämme, jossa haluamme panostaa yhä enemmän ympäristöystävällisyyteen ja vastuullisuuteen. Joy-merkin designin inspiraationa oli lähes tyystin Hongkongin vesistöstä hävinnyt vaaleanpunainen delfiini, joka on nyt ilmestynyt takaisin vesistöjen puhdistuessa. Stay tuned for more!