Toista

Syys-/talvimallistomme 2021 ilmentää vapautta ja uusia perspektiivejä. Se haluaa luoda rentoa oloa ja positiivisen tunteen tulevaisuudesta. Täynnä toivoa. Täynnä iloa. Täynnä positiivisuutta. Anna katseesi taas viipyä taivaan pilvissä. Ympäristömme on kaikkein tärkein. Elämä sopusoinnussa luonnon kanssa yhdistettynä positiiviseen elämäntapaan on ollut jo perustamisvuodesta 1968 lähtien osa DNA:tamme, kun tarinamme alkoi Kaliforniassa.

Kaikki lähti liikkeelle kahden idealistin, perustajiemme Susien ja Dougin, rakkaustarinasta. He todellakin ovat ensimmäisiä vastuullisen ja ympäristöystävällisen muodin pioneereja, jo kauan ennen kuin aiheesta tuli iso trendi. Vastuullisuuden teema on meille niin itsestäänselvä, että se jää yleensä kertomatta. Meille se on ollut kaiken keskiössä jo alusta alkaen.
 

Monipuolisia vaatteita, vastuullisia materiaaleja ja mitä pehmeintä premium-villaa sekä paljon hyviä viboja. Laatua ja toiminnallisuutta. Vastuullisesti suunniteltua ja tuotettua. Meiltä löydät hyvännäköiset vaatteet hyvään oloon.

Toista


Explore. Wander. Wonder. Nyt on aika päästä taas ihmettelemään maailmaa ja löytämään uutta. Mallistomme keskiössä ovat tekemisen palo ja seikkailunhalu.

Monipuoliset ja vastuulliset vaatteet täynnä toivoa. Polte on jo kova, sillä uusi ja ihmeellinen odottaa.
It’s an attitude. It’s a feeling.
It’s a sense of wonder.


Toista

Tiedät varmasti, mitä tarkoitamme? Tänään tehdään huomisen tulevaisuutta. Tehdään siitä pilvetön!