Toimistotyylit

Löydä toimistoasusi

Klassista, coolia ja mukavaa – tätä kaikkea ovat uudet toimiston syysasut. Väljä oversize-bleiseri, perinteistä ruutukuosia ja täydellinen valkoinen paitapusero: ajattomat perusvaatteet modernina mallina palauttavat eleganssin ja tyylin toimistoon.

New Business

Sävy sävyyn seuraavassa puhelussa: naiselliset midimekot kukkaprintillä harmonisissa syysväreissä antavat muodikasta boostia klo 9 kokouksen ja after work -drinkkien välille. Huippumuodikas kumppani työmatkalle: trenssitakki.

Casual Tailoring

Väljät oversize-mallit uusissa syysväreissä karamellista nougattiin edustavat kauden rennointa pukumuotia. Tyylikäs valkoinen paita alle ja lempikorut asusteeksi. Puku ei ole koskaan näyttänyt rennommalta.

Work-Life-tasapaino

Puhtaasti mukavuusalueella. Rennot chinot, mukavat jerseybleiserit ja siistit retrotennarit tekevät päivästä työpäivän ääressä erityisen mukavan. Runsaasti mukavaa stretchiä sisältävät laadukkaat kankaat varmistavat hyvän olon koko työpäivän ajan.

Team Trend

Uutta agendalla: Hyvän olon asut, jotka koostuvat leveistä laskoshameista, tyylikkäistä puseroista ja bleisereistä. Kiiltonahkaiset loaferit sporttisilla pohjilla antavat naiselliselle tyylille ajankohtaista retroilmettä.