Ajankohtaisen tilanteen päivitys


Rakas Esprit Friends-jäsen,

COVID-19-/koronaviruksen kehittyminen huolestuttaa monia ihmisiä. Haluamme kertoa sinulle, kuinka me Espritillä toimimme tässä tilanteessa.

Meille on kaikkein tärkeintä suojella asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveyttä ja hyvinvointia ja ehkäistä omalta osaltamme viruksen leviämistä. Tästä johtuen olemme ottaneet käyttöömme seuraavat hygieniatoimenpiteet, jotta lähetyksesi pääsee nopeasti ja turvallisesti perille:

Varastot:

Takaamme noudattavamme tiukasti Robert-Koch-instituutin ohjeita ja korkeita hygieniastandardeja. Ulkopuolisten pääsy varastoon on kielletty infektioriskin vähentämiseksi.


Toimitukset:

Tavaran kuljetuksista vastaavat henkilöt eivät saa enää tulla varastoon sisälle, jotta henkilökohtaiset kontaktit minimoidaan. Pyydämme myös valitsemaan toimituksille noutotavan, jossa ei synny henkilökohtaista kontaktia, esimerkiksi noutopisteisiin. Näin voimme suojata toimittajan ja sinun terveyttä.


Palautukset:

Voit edelleen palauttaa tuotteita tavalliseen tapaan, jokainen vaihdettava tuote pakataan sinua varten uudelleen. Ja lisäksi tarjoamme Friends-jäsenillemme pidennetyn palautusoikeuden, joka on 100 päivää.


Tämänhetkiset toimitusajat ja tavaroiden saatavuus:

E-shop www.esprit.fi on sinua varten auki 24/7. Pidämme edelleen kiinni toimituslupauksestamme ja lähetämme tilauksesi 2–4 arkipäivän kuluessa.

Meillä on tarpeeksi tuotteita varastolla, jotta voimme toimittaa sinulle jatkossakin kaikki suosikkituotteesi ja loihtia hymyn huulillesi.