TUOTTEIDEN PALAUTTAMISTA KOSKEVAT LAKISÄÄTEISET OHJEET


7. Tuotteiden palauttamista koskevat lakisääteiset ohjeet7.1 Palautusoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus syytä ilmoittamatta neljäntoista päivän kuluessa. Peruutusoikeus on voimassa neljätoista päivää alkaen siitä päivästä, kun joko sinä tai valtuuttamasi kolmas henkilö, joka ei ole liikkeenharjoittaja, on ottanut tuotteen haltuunsa.


Voit tehdä peruutuksen ilmoittamalla meille yksiselitteisesti (esimerkiksi postitse lähetetyllä kirjeellä, faksilla tai sähköpostilla) päätöksestäsi peruuttaa tämä sopimus tai, mikäli tuotteet luovutetaan sinulle ennen peruutusoikeuden määräajan päättymistä, palauttamalla tuotteet takaisin meille.


Siinä tapauksessa, että haluat ilmoittaa meille päätöksestäsi peruuttaa tämä sopimus yksiselitteisen ilmoituksen avulla, voit käyttää oheista peruutusilmoituksen mallilomaketta, jonka käyttö ei kuitenkaan ole pakollista.

LinkPeruutusilmoituksen tai tuotteiden palautuksen lähetysosoite on:


Esprit Online Shop

Customer Service

Stockholmer Allee 95

30539 Hannover

Saksa


S-posti: service@esprit.eu


Peruuttamisen määräaikaa katsotaan noudatetun, kun ilmoitat meille peruutusoikeuden käyttämisestä ennen peruutusajan päättymistä.


7.2 Palautuksen seuraukset

Kun peruutat tämän sopimuksen, maksamme sinulle takaisin kaikki meille maksamasi maksusuoritukset toimituskulut mukaan luettuina (mutta lukuun ottamatta kuluja, jotka ovat aiheutuneet siitä, että olet valinnut toimitustavaksi muun kuin tarjoamamme edullisimman vakiotoimitustavan) välittömästi ja viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jolloin olemme ottaneet vastaan ilmoituksesi tämän sopimuksen peruuttamisesta tai jolloin olemme ottaneet asian käsittelyyn. Palautamme maksut sinulle samaa maksutapaa käyttäen, jolla olet itse suorittanut alkuperäisen maksun, ellei kanssasi sovita nimenomaisesti muusta maksutavasta. Emme kuitenkaan veloita sinulta missään tapauksessa ylimääräistä kustannusta takaisinmaksun suorittamisesta.


Voimme kieltäytyä takaisinmaksusta siihen saakka, kunnes tuotteet on toimitettu takaisin meille tai kunnes pystyt osoittamaan, että olet lähettänyt tuotteet takaisin, riippuen siitä, kumpi ajankohta on aikaisempi.

Sinun on lähetettävä tai toimitettava tuotteet takaisin meille viipymättä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jolloin ilmoitat meille tämän sopimuksen peruuttamisesta. Palautusoikeuden katsotaan olevan voimassa, mikäli lähetät tuotteet ennen 14 päivän määräajan päättymistä. Me vastaamme tuotteiden palautustoimituskuluista.


Joudut vastaamaan tuotteiden mahdollisesta arvonmenetyksestä ainoastaan siinä tapauksessa, että arvonmenetyksen voidaan todeta johtuvan tuotteiden laadun, ominaisuuksien ja käyttötavan liiallisesta testaamisesta.


7.3 Peruutusoikeuden hylkääminen

Peruutusoikeutta ei sovelleta sellaisten tavaroiden toimitussopimusten osalta, joita ei ole valmistettu ennalta valmiiksi ja joiden valmistus edellyttää kuluttajan yksilöllisten valintojen tai päätösten toteuttamista tai jotka valmistetaan selkeästi kuluttajan henkilökohtaisten tarpeiden mukaisesti.