KEVÄT KESÄ 2022

Toista

Kesä tuo kaivattua energiaa, anna sen tarttua ja nauti. Luonto herää, aurinko täyttää mielen ilolla ja vahvat värit antavat uutta puhtia. Inspiroidu uudesta mallistostamme ja lähestyvästä kesästä täynnä naurua, iloa ja rakkautta.

Jokainen tarvitsee kesäksi täydellisen yläosan. Tiedäthän, miellyttävän pehmeästä luomupuuvillasta valmistetun, rennon paidan, joka näyttää hyvältä ja jonka väri saa sinut säteilemään. Ja mikä parasta: meiltä löydät niitä kokonaisen malliston.


Mikään ei sovi paremmin yhteen sinisen kesätaivaan kanssa kuin kevyet farkut. Meiltä saat mallit ja pesut, jotka ovat paitsi trendikkäitä myös vastuullisia.

Tyylikästä, mutta silti helppoa. Rennon urbaaniset ja selkeälinjaiset New Arrivals -tuotteet ovat täydellisiä ensimmäisten kesäpäivien vapaaseen ja huolettomaan tunnelmaan.


BEHIND THE SCENES


Meillä on paljon ohjelmaa kesälle 2022. Uusi kampanja. Ajantasainen. Positiivinen. Rohkea. Vahvat, Esprit Studiolla tuotetut kuvat vangitsevat kesän hengen. Tästä pääset kurkistamaan kulissien taakse.